14 Mei

Jaap Hartog en Gert-Jan De Graaf starten vesta brandwerende systemen gaan verder!

door Admin

De kernactiviteiten van Vesta zijn het verdelen van gebouwen in brandwerende secties en het plaatsen van brandwerende afdichtingsystemen voor kabel- en leidingdoorvoeringen. Gert-Jan de Graaf: ,,Het bouwbesluit stelt strenge eisen aan brandveiligheid en eist dat bijvoorbeeld appartementencomplexen en zorginstellingen in brandwerende compartimenten worden verdeeld.

Wanneer er brand ontstaat in een ruimte, moet deze immers zo klein mogelijk worden gehouden en moet worden voorkomen dat de brand overslaat naar andere ruimtes.’’ Vesta kan tevens de jaarlijkse keuring uitvoeren voor zorginstellingen, rijksgebouwen en verenigingen van eigenaren. Brandwerende afdichtingen moeten elk jaar gecontroleerd worden op beschadigingen en wanneer er nieuwe kabels of doorvoeren aangebracht worden, dienen ook deze volgens de norm te worden afgedicht.

Vesta Brandwerende Systemen is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en beschikt over een compleet assortiment gecertificeerde producten voor het brandwerend en rookdicht afdichten van buis-, kabel(bundel)- en kabelgootdoorvoeren. De brandwerende systeemoplossingen voldoen ruimschoots aan de Nederlandse en Europese normen. Brandtesten worden, conform de Europese normen, uitgevoerd door gerenommeerde testinstituten in binnen- en buitenland. Vesta Brandwerende Systemen is een zelfstandige organisatie met het vertrouwen van de Henkel organisatie. Kijk voor meer informatie op www.vestabv.nl

Bron : De Bunschoter

Lees ook


CONTACTGEGEVENS

Voor vragen, opmerkingen of een melding kunt u dit formulier invullen. Wij verzoeken u om uw vraag, opmerking of melding zo zorgvuldig mogelijk te omschrijven. Indien het betrekking heeft op een specifieke locatie, dan deze graag vermelden. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

  • Adres: Energieweg 24, 3751 LT Bunschoten
  • Telefoonnummer: +31 (0)33 330 25 03
  • E-mailadres: info@vestabv.nl
  • KvK: 64796744   BTW: NL 85 585 1296 B01
  • Bank: NL39 RABO 0336 6318 39

Volg ons ook op social media.

Referenties