Heeft u vragen of wilt u advies? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen met een passend voorstel.

Offerte Aanvragen

Over Vesta

Hoe zorg jij voor een brandveilige oplossing die aan alle eisen voldoet?

Wij zijn Vesta, bouwkundig aannemer in brandbeveiliging. We zorgen dat jouw project, gebouw of huis brandveilig is en aan alle wet- en regelgevingen voldoet.

Ons specialisme is renovatie en dan vooral omgevingen waar veiligheid een extra hoge prioriteit heeft zoals verzorgingstehuizen.

Het droomscenario

Stel, je hebt een partij waar je het hele brandbeveiligingspakket aan overlaat. Je weet zeker dat ze de voorschriften naleven. Een gecertificeerd monteur pleegt tijdig onderhoud en alle servicerapporten inclusief attesten en certificaten vind je terug in een gedocumenteerd logboek.

Vesta staat voor rust en veiligheid. Veel klanten ervaren wet- en regelgeving als complex. Met heldere adviezen en adequaat handelen nemen we deze zorgen weg. Wat er ook gebeurt dat brandbeveiligingsprobleem is gedekt.

Met dit verschil

We voeren ons werk nauwkeurig en secuur uit want brandveiligheid is een serieuze zaak. Een brandwerend kozijn kan het verschil maken tussen leven of dood. Met ons werk redden we mensenlevens, hier zijn we ons dagelijks van bewust.

Zetten we een brandwerende afdichting dan berekenen we precies hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Een randje kit is niet voldoende. Aan de buitenkant zie je er misschien niets van maar er is weldegelijk verschil in kwaliteit.

Het verhaal van Vesta

De naam Vesta komt van de Romeinse godin van het haardvuur en veiligheid. Haar tempel stond in het oude Rome. Daar woonde Vestaalse maagden die waakte over de veiligheid van de stad.

Het gaat te ver om ons maagden te noemen maar het bewaken van de (brand)veiligheid is onze prioriteit. Onze missie is een veilig Nederland, waar iedereen zorgeloos geniet van elkaar.

Zo helpen we jou

Als specialist in brandbeveiliging verzorgt Vesta zowel de actieve als passieve kant;

  • Actieve; Onderhoud, controle en levering van brandblusmiddelen. Dit alles met onze eigen gecertificeerde REOB-monteurs.
  • Passieve; We maken het gebouw, huis of instelling brandwerend, alles volgens actuele veiligheidsvoorschriften. Van afdichtingen tot kozijnen en brandwerend glas.

Of het nu om onderhoud of uitvoering gaat, maak je geen zorgen meer. Met onze heldere rapportage en opleverdocumenten is alles volgens de geldende regelgeving zoals brandweereisen en bouwbesluit.

Wil je weten waar je aan toe bent? Vraag hier een offerte aann krijg de hele situatie inzichtelijk in een vaste aanneemsom.

 

GECERTIFICEERD

Vesta is gecertificeerd en gespecialiseerd in brandbeveiliging en geeft u altijd een passend advies.

BETROUWBAAR

Vesta Brandwerende Systemen is een zelfstandige organisatie die het vertrouwen heeft van de Henkel organisatie.

BHV CURSUSSEN

Vesta Brandwerende Systemen verzorgd ook ontruimingsplattegronden en BHV cursussen.

CONTACTGEGEVENS

Voor vragen, opmerkingen of een melding kunt u dit formulier invullen. Wij verzoeken u om uw vraag, opmerking of melding zo zorgvuldig mogelijk te omschrijven. Indien het betrekking heeft op een specifieke locatie, dan deze graag vermelden. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

  • Adres: Nijverheidsweg 14, 3751 LP Bunschoten
  • Telefoonnummer: +31 (0)33 330 25 03
  • E-mailadres: info@vestabv.nl
  • KvK: 64796744   BTW: NL 85 585 1296 B01
  • Bank: NL39 RABO 0336 6318 39

Volg ons ook op social media.

Referenties