14 Mei

Wij gaan verder!

door Gert-Jan De Graaf

Veiligheidsbeleving is geld waard. Misschien wilt u die stelling bestrijden? Prima,.

Maar rijdt u nog in een auto zonder kreukelzone, airbags of ABS? En gebruikt u een computernetwerk zonder firewall en virusscanner? Met deze en vele andere producten zijn we gewend geraakt aan een steeds stijgend veiligheidsniveau. Maar hoe zit dat eigenlijk met de brandveiligheid van gebouwen? Doorvoeringen afdichten met een beetje rockwool en wat witte verf kan echt niet meer.

Waarom niet zult u uzelf waarschijnlijk afvragen. Die stelling zal ik hier verdedigen het traditionele systeem beschermt in de regel alleen de vluchtende gebruiker. Vesta Brandwerende Systemen houdt met zijn afdichting ook het pand inwerking door niet alleen de sparingen af te dichten. Maar ook zorg en aandacht te besteden aan bijv. de kabels van een kabelgoot wat toch wel de ruggengraat met zenuwen van een gebouw is. Als dit weg valt, werken brandmeldinstallaties, rookmelders, liften etc niet meer. Niet geheel onbelangrijk voor hulpdiensten.

Vesta Brandwerende Systemen heeft het vertrouwen van de Henkel organisatie, een gerenommeerde speler op het gebied van brandwerende systemen. Op dit moment biedt Vesta zelfs de beste technisch onderbouwde systemen van Nederland.

Vesta Brandwerende systemen gaat verder dan de traditionele systemen die zich richten op het veilig vluchten van de gebruikers van een gebouw. Vesta richt zich ook voor het behoud van het gebouw. Bent u op zoek naar een partner die de hoogste standaard hanteert? Neem dan vrijblijvend contact op met Vesta Brandwerende Systemen.

Gert-Jan De Graaf

Lees ook


CONTACTGEGEVENS

Voor vragen, opmerkingen of een melding kunt u dit formulier invullen. Wij verzoeken u om uw vraag, opmerking of melding zo zorgvuldig mogelijk te omschrijven. Indien het betrekking heeft op een specifieke locatie, dan deze graag vermelden. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

  • Adres: Energieweg 24, 3751 LT Bunschoten
  • Telefoonnummer: +31 (0)33 330 25 03
  • E-mailadres: info@vestabv.nl
  • KvK: 64796744   BTW: NL 85 585 1296 B01
  • Bank: NL39 RABO 0336 6318 39

Volg ons ook op social media.

Referenties